GRATIS FRAKT

HEM LEVERANS

Inom 5-9 dagar

PERSONLIG SERVICE

Kontakta oss

Kontakta oss så hjälper vi dig gärna. Du kan också hitta några svar i vår FAQ nedan. Vår information finns till höger på denna sida.

FAQ - Snabba svar på dina frågor

 

Vi är en e-handelsplattform som tillhandahåller distansalkoholförsäljning och hemleverans till juridiskt berättigade personer i Sverige. Vi gör detta genom vårt växande nätverk av leverantörer och logistikpartners i EU.

 

Ja det är det. Lagligt berättigade personer i Sverige får köpa alkoholhaltiga drycker från andra EU -länder för direkt leverans till Sverige. Du kan dock inte överskrida de kvantiteter som den svenska regeringen tillåter för en privatperson. Som registrerad distansförsäljare kan vi hjälpa till att göra denna process mycket enklare för dig och vi ansvarar också för att deklarera alkoholskatter och moms på dina inköp till Skatteverket.

 

I genomsnitt 5-9 dagar beroende på vilket land din beställning kommer från och eventuella oförutsedda logistikproblem. Men vi kan alltid spåra din beställning i realtid tills den levereras till dig. En identitetskontroll kommer också att utföras under leveransen.

 

Beställningar kan göras online på www.shipmydrink.se, via e -post på team@shipmydrink.se eller via telefon. Betalningen måste göras i sin helhet innan din beställning skickas till dig.

Alla våra leverantörer finns inom EU och din beställning går direkt från leverantören till dig i Sverige. Så Brexit påverkar inte din beställning alls.

Våra priser inkluderar kostnader för produkten, leverans, import, hemleverans, försäkring, svenska alkoholskatter och moms (mammor). 

Ja. Nästan alla produkter säljs av fodralet. Så minsta kvantitet är ett helt fall av produkten, om inte annat anges. Du kan också ta en blandad låda med olika produkter inuti.

 

Emaila oss:

team@shipmydrink.se

Ring oss:

Måndag till Fredag 09.00-17.00  +46 8 120 542 36

Företag:

Ship My Drink UK Limited                   

Org-nr: 12746538

2 Frederick Street

WC1X 0ND

London, England.

Varukorg
Din kundkorg